<p><strong>Steve Jobs  </strong>první počitače sestavoval v garáži</p>

Steve Jobs  první počitače sestavoval v garáži

<p>Geniální vynálezce <strong>Tomáš Edison </strong>byl po třech měsících vyhozen ze školy</p>

Geniální vynálezce Tomáš Edison byl po třech měsících vyhozen ze školy

<p><strong>Pablo Picasso</strong>  měl potíže se zapamatováním si abecedy</p>

Pablo Picasso  měl potíže se zapamatováním si abecedy

Cesta k úspěchu býváva  plná výmolů a ne zcela zřejmá. Dějiny pokroku často tvoří excentrici, buřičé, rebelové.

TI, KTEŘÍ MAJÍ ODVAHU A SÍLU MYSLET, ŽÍT, PRACOVAT NEOBYČEJNÝM ZPŮSOBEM.

Dovedete si představit svět bez žárovky ?

Nebo bez kubistického malířství ?

Jaký by byl život bez iPhonů, tabletů, internetu?

CHCEME VÁM TENTO ŽIVOT USNADNIT

To, co pro konkurenci má být nečím vyjimečným, u nás je obvyklé. To, co jejím se zda nejlepší, pro nás je jen dobré.

TO, NA CO ONI MAJí STRACH POMÝŠLET, JE PRO NÁS VYZVÁNÍM

Náš Rebbelion je to sestoupení z  vyšlapaných stezek, obvyklých šablonů spravování, prodeje a distribuce. Je to odstoupení od předstiráných akcí a doprodeje po sezóně. To je jednání proti schemátům, míchání barev, převrácení pojmů.

 

CO NABÍZÍME NA CO JSME ZAMĚŘENÍ?

Notebooky
Telefony
Televizory
Konzole
Tablety
Domácí přístroje
HIFI
 

Viděli jste v Tokiu nebo v San Francisko nejaký primovní  e – předmět, a nevíš jakový je jeho název, kam ho hledat a jak ho sehnat – dej nám příkaz. VOLEJTE, PIŠTE, ÚTOČTE.

KLIKNĚTE NA TLAČÍTKO

Chtěli byste zlepšit kvalitu svého života a mít kontrolu nad svou produktivitou a zábavou? Objevte nabídku na naší druhé stránce a přesuňte se do světa všeho co je SMART!

NÁŠ KOLEKTIV

 

Michał Puzia

Zajímá se o nové technologie a neustále sleduje nově vzniklé start-upy. Má své vlastní nekonvenční nápady, jako je týmová Escape Room ve VR brýlích. Své první prodejní zkušenosti získal jako náctiletý chlapec (teenager), kde si vyzkoušel prodej oblečení a použitých telefonů. Odmala se zajímal o motorizaci a především rallycrossové závody. Svou vášeň rozvíjí na obrazovce počítače, zkouší své síly na soutěžích v simracingu. Po hodinách v kuchyni se snaží zkrotit Thermomix, ale nikdy neodmítne zajít na burger nebo kebab. Po jeho návštěvě získala berlínská restaurace Michelinskou hvězdičku.

Dawid „Dave” Szymkowiak

studoval manažerství, ale od vždy zajimaly ho počitače a moderní technologie. Úž 15 roků pracuje v branži IT , a 10 roků v sektoru distribuce. Spolupracoval s potentáty na polským trhu, a také s evropskými firmami.

Všechno ví o nejnovějších smatphonéch, tabletách nebo konzolích, ale rád má staré gramofonové desky. Vášnivě dělá si sbírku vinylů. Fanda „Depeche Mode” a skladeb Muňka Staszczyka.

Mariusz „Justin” Łojek

Před nějakou dobou hrdina slavného transferu z politiky do světa IT. Odborné zkušenosti získával též v médiích.

Má velmi rád kopanou. Jako dítě cely hodiny běhal po hřišti, a pak… sedal ke svému Commodore C64 a hrál „MicroProse Soccer“. Kvůli vážné kontuzi musel odstoupit od svých snů o kariéře fotbalisty, a takto zbyla mu jedině konzole. „Fifu“ by mohl hrát ve dne i v noci, avšak má také i jiné záliby kromě „Play Station“. Hodně času tráví v kuchyni – ne na konsumování jídla, a na vaření – a také na procházkách s Fifi, miláčkem maltské rasy.

Patryk “Cygan” Rzepnikowski

Vystudoval Vysokou Školu Bankovnictví ve směru logistika – doprava a spedice. Od vždy fascinovaly ho novinky ve světě IT. Patryk je tipickým milovnikem hezkých předmětů, o svých hračkách dovedé vypravět cely hodiny. Není to davno, kdy svůj volný čas věnoval oblibené kopané – teť radši volné chvíle traví se svými dcerkami.

Je fascinován maďiarskou kuchyni a tlustými zlatými řetězy.

Hubert “Królik” Zając

Nejmladší člen týmu. Hubert – zkušenosti s obchodem získal již jako teenager při prodeji donutů s karamelem fitness trenérům.V oboru úspěšně pracuje již více než 5 let. Specialista na oblast obchodu ve střední a východní Evropě. Přes den fanoušek Pokemonů a starých filmových hitů. Nikdy neřekne ne bagetám a hamburgerům. Staří horalé říkají, že převedl izraelský lid přes Rudé moře.

Karolina Milczarska

Vystudovala Vysokou školu personálního managementu ve Varšavě, obor sociologie. S IT průmyslem je sepjata 12 let, pracovala pro největší hráče na trhu a nyní pokračuje ve své práci spolupráci s námi. Ambiciózní, tvrdohlavá, odhodlaně usiluje o zamýšlený cíl a umí si nasadit vysokou laťku. Ve volném čase ráda vaří a peče dorty na nejnovějším modelu Thermomixu. Ráda také uklízí a stará se o své i cizí děti. Takřka jako Popelka s pohádky potkala prince Charminga na bílém koni a žije v paláci u jezera se stálým Wiborem. Zajímá se o hudbu, přírodopisné filmy a navštěvuje hodiny keramiky, kde tvoří mariánské figurky.

PODPORUJEME

Pečovatelské a vzdělávací zařízení

„Dům u jezera“

„Dům u jezera“ – Víme, jak důležitým obdobím života je dětství a dospívání. Společnost Rebbelion podporuje v těžkých chvílích místní – sousedské zařízení ve Szczecin [Štětíně] – Dąbie. Díky této pomoci děti navštívily ZOO v Poznani, přímořská místa, o zimních prázdninách navštěvuji umělé kluziště a navštěvují také nedaleké kino.

Boxer ze Štětína

Sebastian Wiktorzak

Sport je důležitou součástí našeho života. Je to naše vášeň. Učí zásadám Fair Play, disciplíně a sledování zamýšlených cílů. Neobcházíme lhostejně naše budoucí šampiony. Jsme velmi rádi, že Sebastiana Wiktorzaka můžeme podporovat.

Pomořanska Chlouba

POGOŃ SZCZECIN

Rebbelion pravidelně fandí a podporuje místní fotbalový klub. Pogoń je vždy v našich srdcích. Pogoń Szczecin [Štětín] MKS [Mladežnický Sportovní Tým]. Naší silou je charakter, Pomořanská hrdost a naše čest

SPOJTE SE S NÁMI

REBBELION SZYMKOWIAK & ŁOJEK SPÓŁKA KOMANDYTOWA

KANCELÁŘ

 

Sklad

Dolní Marklovice 392
735 72 Petrovice u Karviné

Łączyny 3
02-820 Warszawa

+48 505 147 149
+48 888 324 733

+22 868 2143